dagilis04 44 Report post Posted December 29, 2020 6 minutes ago, xero said: garo čoku priekš kam? 3genam tur vietas ir vairāk, kā saprašanas, lai varētu pabāzt roku un pacelt mazo čoku Man ar interesē Share this post Link to post Share on other sites
markussprie 107 Report post Posted December 30, 2020 4 hours ago, xero said: garo čoku priekš kam? 3genam tur vietas ir vairāk, kā saprašanas, lai varētu pabāzt roku un pacelt mazo čoku tas stilīgi 1 Reinhards76 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Reinhards76 40 Report post Posted December 30, 2020 9 hours ago, xero said: garo čoku priekš kam? 3genam tur vietas ir vairāk, kā saprašanas, lai varētu pabāzt roku un pacelt mazo čoku Jo man gribējās kaut ko , kas ir prikolīgs un kapēc gan ne? 9 hours ago, dagilis04 said: Man ar interesē prikolīgāk Share this post Link to post Share on other sites
m.adamovics 133 Report post Posted December 30, 2020 1 hour ago, Reinhards76 said: Jo man gribējās kaut ko , kas ir prikolīgs un kapēc gan ne? prikolīgāk interesanti kas tur ir prinolīgāk foršāk kad mazāk vietas aizņem un viss izskatās skaisti Share this post Link to post Share on other sites
Reinhards76 40 Report post Posted December 30, 2020 4 minutes ago, m.adamovics said: interesanti kas tur ir prinolīgāk foršāk kad mazāk vietas aizņem un viss izskatās skaisti šā vai tā man viņu piemeta par brīvu kad ņēmu karbi 1 kreekers reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ewerxx 47 Report post Posted December 30, 2020 (edited) On 2020.12.29. at 23:02, xero said: garo čoku priekš kam? 3genam tur vietas ir vairāk, kā saprašanas, lai varētu pabāzt roku un pacelt mazo čoku visiem tagad taa, ka tik kkas krutak izskatas un pofig kaa labak. ta teikt man chomam uz zipa ir garais čoks, gribu ari but kruts un nopirkšu ari. Edited December 30, 2020 by ewerxx Share this post Link to post Share on other sites
lonatans929 55 Report post Posted December 30, 2020 26 minutes ago, ewerxx said: visiem tagad taa, ka tik kkas krutak izskatas un pofig kaa labak. ta teikt man chomam uz zipa ir garais čoks, gribu ari but kruts un nopirkšu ari. Galvenais ir lai krūti būtu,tu kko nesaproti? 1 ewerxx reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
xero 5,986 Report post Posted December 30, 2020 es pat nesaprotu, kas tur ir krutāk. lieki sūdi uz rollera, trose, kas karājas nezin kur un bojā estētiku. kaut kādam mināram, kuram lai tiktu pie karbja vai nu jānojauc viss sāns, vai roka jāsalauž trīs vietās - bez jautājumiem. bet 3genam, kuram vietas zem beņķa ir, man šķiet, pat vairāk, nekā gandrīz jebkuram citam rollerim... ??? bet nu, ne jau mums spriest, ne mēs brauksim ar to rolleri 4 Daaavis, dagilis04, markussprie and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
m.adamovics 133 Report post Posted December 31, 2020 6 hours ago, xero said: es pat nesaprotu, kas tur ir krutāk. lieki sūdi uz rollera, trose, kas karājas nezin kur un bojā estētiku. kaut kādam mināram, kuram lai tiktu pie karbja vai nu jānojauc viss sāns, vai roka jāsalauž trīs vietās - bez jautājumiem. bet 3genam, kuram vietas zem beņķa ir, man šķiet, pat vairāk, nekā gandrīz jebkuram citam rollerim... ??? bet nu, ne jau mums spriest, ne mēs brauksim ar to rolleri Piekrītu visam tavam teiktajam , bet kā jau katram ir sava gaume , un katrs izvēlas konlikts pats Share this post Link to post Share on other sites
Reinhards76 40 Report post Posted December 31, 2020 10 hours ago, xero said: es pat nesaprotu, kas tur ir krutāk. lieki sūdi uz rollera, trose, kas karājas nezin kur un bojā estētiku. kaut kādam mināram, kuram lai tiktu pie karbja vai nu jānojauc viss sāns, vai roka jāsalauž trīs vietās - bez jautājumiem. bet 3genam, kuram vietas zem beņķa ir, man šķiet, pat vairāk, nekā gandrīz jebkuram citam rollerim... ??? bet nu, ne jau mums spriest, ne mēs brauksim ar to rolleri tīri jau [censored]uj vinš būs kaut kur noslēpts + es viņu pa brīvu dabuju , ko es tagad ņemšu to nost un pirkšu citu? Ne tak 10 hours ago, ewerxx said: visiem tagad taa, ka tik kkas krutak izskatas un pofig kaa labak. ta teikt man chomam uz zipa ir garais čoks, gribu ari but kruts un nopirkšu ari. nejau dēļ krutuma . Man viņu piemeta par brīvu ,kad ņēmu karbi . Ko es tagad ņemšu nost un pirkšu citu. Tāpāt ja kaut kad savajadzēs tad nopirkšu īso čoku Share this post Link to post Share on other sites
Rafons 45 Report post Posted December 31, 2020 Nesaprotu ko visi cepjas par to čoku, tu jau taisi rolleri prieks sevis nevis citiem. Veiksmi 2 Reinhards76 and kreekers reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Reinhards76 40 Report post Posted December 31, 2020 Maziņš update Vakar pa fikso uzliku karbi virsū, sākumā mazlietiņ bija čakars noņemt veco karbi ,jo pirmo reizi ņēmu nost,bet galu galā viss aizgāja. Vel no iepriekšejā īpašnieku filtru saņemu ļoti netīru un eļļainu. Šodien to smuki izmazgāju un saeļļoju , bet tieši kad atkal liku virsū, izspruka no rokām un uzkrita uz garāžas netīrās grīdas(tapēc netīrs bildēs), bet par to tīri vienalga nebūs pēdēja reize kad mazgāšu. A un nesen uzrādijās plaisa taisnajā kolektorā ,tapēc uz doto mirkli ir stock ieliektais kolektors Kaut kad jākrāso vario vāks ,bet tam vispār nav motivācijas pašlaik. Priecīgus svetkus visiem ! 1 3 kreekers, Daaavis, markussprie and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Reinhards76 40 Report post Posted January 4 (edited) Yo ! Tātad šodien sanāca nopirkt stage 6 paaugstinājumu bet vienīgais mīnuss ir ķip ka skrūve ir aprauta . Lab [censored]uj. Tik līdz atmaucu mājas prikol pēc pārbaudiju vai var vispār atskrūvēt un pieduries sanāca . Izskatās , ka ir aprauta bet kkā sagāja un jā zinu , ka nav tajā pašā labākajā stāvoklī, bet tas mani neuztrauc. Pašlaik savu funkciju pilda . Tuvākajās dienās tiks iepirkts kaut ,kas ļoti ahuenijs ,bet tas pašlaik paliks pie manis +plus vel pasūtiju visādus mazus sīkumus, bet galu galā tie sīkumi sakrājas un padarija visu dārgu Edited January 4 by Reinhards76 1 Ik_klavs reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Reinhards76 40 Report post Posted Tuesday at 03:34 PM Yo ! Pa mazam viss kustās uz priekšu . Esmu sācis pamazām visu likt kopā un iepirkt vel detaļas. Nesen tikka iepirkts viss variovāka krāsošanai,bet ar pirmo piegājienu nesanāca un tagad atkal pa jaunam jākrāso ,bet tas nekas . Tomēr ārā ir auksts un negribas baigi uz garāžu iet , jo tur ir diezko auksti ,ka pat nevar normāli neko paskrūvēt. Pastāstīšu ko es esmu iepircis —stage 6 wingbells —garāka benzīna šļauka, jo iepriekšējā īsti nesagāja ar taisno kolektoru — malossi mājiņa ar malossi karbona lapiņām —malossi taisnais kolektors —stage 6 choks —stage 6 hebeļu mīkstumi —malossi fly sajūgs —rms xenona halogēna spuldzītes Tuvākajos plānos ir iemainīt paaugstinājumu pret kādu svezhāku Varbūt kaut ko piemirsu pierakstīt, bet tas noteikti nebūtu nekas svarīgs iemetīšu bildes lai nav pliks posts 1 3 dagilis04, Jankaa, markussprie and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Silinsh 1,050 Report post Posted Tuesday at 03:46 PM Šīs krāsainās "trubas" vari pa taisno izmest ārā miskastē, ļoti ātri sacietē līdz ar to grūtības būs noņemt nost no karburatora kā arī aukstākā laikā kāds ir pašlaik sacietēs un plīsīs. Stage6 čoku vari arī izmest miskastē sliktāku par to nevaru iedomāties. Veiksmi darbos. 2 2 ewerxx, kreekers, markussprie and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Reinhards76 40 Report post Posted Tuesday at 04:16 PM 30 minutes ago, Silinsh said: Šīs krāsainās "trubas" vari pa taisno izmest ārā miskastē, ļoti ātri sacietē līdz ar to grūtības būs noņemt nost no karburatora kā arī aukstākā laikā kāds ir pašlaik sacietēs un plīsīs. Stage6 čoku vari arī izmest miskastē sliktāku par to nevaru iedomāties. Veiksmi darbos. Ok ņemšu vērā Share this post Link to post Share on other sites
ewerxx 47 Report post Posted Tuesday at 05:39 PM 1 hour ago, Silinsh said: Šīs krāsainās "trubas" vari pa taisno izmest ārā miskastē, ļoti ātri sacietē līdz ar to grūtības būs noņemt nost no karburatora kā arī aukstākā laikā kāds ir pašlaik sacietēs un plīsīs. Stage6 čoku vari arī izmest miskastē sliktāku par to nevaru iedomāties. Veiksmi darbos. xddd viss slikti ta teikt 1 Reinhards76 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Rafons 45 Report post Posted Tuesday at 08:50 PM zbis, viss kustas uz prieksu, veiksmi darbos un gaidam velvienu trigenu 1 Bruncistuncis reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Reinhards76 40 Report post Posted Tuesday at 11:33 PM 5 hours ago, ewerxx said: xddd viss slikti ta teikt da ne ja tur tas trubinas sakaltis tad liela beda nebus, un par choku mierigi var nopirkt parasto pa 5 € 2 hours ago, Rafons said: zbis, viss kustas uz prieksu, veiksmi darbos un gaidam velvienu trigenu Paldies ! Gaidu updeitus no tevis Share this post Link to post Share on other sites
Reinhards76 40 Report post Posted Wednesday at 11:05 AM Mini update Šodien tika pabeigts krāsot vario vāku. Topika sākumā minēju ka vedīšu krāsot pie profesionāļa, bet tas atmetās ,jo gribējās pašam pamācīties krāsot. Manuprāt iznāca ļoti smuki + malossi uzlīme dod vairāk jaudu Krāsot sanāca divreiz ,jo pirmajā reizē baigi sūdigi sanāca 2 kreekers and Bruncistuncis reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Rafons 45 Report post Posted Wednesday at 03:11 PM hmm, kādam jau esmu redzējis šādu variovāku 3 1 Bruncistuncis, Reinhards76, kreekers and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Reinhards76 40 Report post Posted Wednesday at 03:49 PM 37 minutes ago, Rafons said: hmm, kādam jau esmu redzējis šādu variovāku jup ,bet ja godīgi daudziem ir tā malossi uzlīme ,tapēc nevar spriest no kā ņemta iedvesma Share this post Link to post Share on other sites
Rafons 45 Report post Posted Wednesday at 07:31 PM 3 hours ago, Reinhards76 said: jup ,bet ja godīgi daudziem ir tā malossi uzlīme ,tapēc nevar spriest no kā ņemta iedvesma Jaja 1 ewerxx reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
ewerxx 47 Report post Posted Thursday at 05:29 PM On 2021.01.13. at 17:11, Rafons said: hmm, kādam jau esmu redzējis šādu variovāku da vispar nemiz, par spiti tev ari uzlimesu uz sava Share this post Link to post Share on other sites
Rafons 45 Report post Posted Thursday at 08:24 PM 2 hours ago, ewerxx said: da vispar nemiz, par spiti tev ari uzlimesu uz sava idi kakat Share this post Link to post Share on other sites