daniel2jz97 0 Report post Posted April 8 (edited) Vai būtu jāmaina ruļļi ja uzliek stage 6 medium atsperi.. Tagad iekšā stāv 5.5 un 7.5.. Aparāts - Gilera Runner 50 1997 Edited April 9 by daniel2jz97 Share this post Link to post Share on other sites
Liight 75 Report post Posted April 11 Viss atkarīgs no setup. Nav jēga spēlēties ar ruļiem un atsperem ja ar stocku brauc. Share this post Link to post Share on other sites
daniel2jz97 0 Report post Posted April 12 Nu man viss ir stock.. ja uzlieku stage 6 medium torque spring uzreiz labāk ceļ it kā.. Un ko tieši tu domā stock? Motoru? Vai sajūgu utt Share this post Link to post Share on other sites
Liight 75 Report post Posted April 12 Ar stock es domāju vai tavs rolleris ir stock. Nozīme no stock ir , ka rolleris ir tāds pats kāds nācis no fabrikas. Parasti ja pilnībā oriģinālam rollerim kuram tu cerams ierobežotājus esi izņēmis maina kaut ko ar regulāciju daudz atšķirības nejutīsi. Varbūt var mazliet cietākas atsperes un mazliet vieglākus ruļļus likt , bet nu es tur neredzu īpaši jēgu. Share this post Link to post Share on other sites
daniel2jz97 0 Report post Posted April 12 Visi ierobežotaji ir likvidēti.. Iet uz 90 Share this post Link to post Share on other sites
slim shady 4 Report post Posted April 12 Jā , bet lieta tada ka ar transmisijas regulešanu ņemas ( ir jega ) ja tev iekšā ir 70 cilis , sporta truba un 17-21 ( vai pat lielaks karbis) uz stock tu jutisi tikai uz īsu bridi jo tas izmaiņas bus tik mazas ka nu pec nedēļas gribesi likt jau sporta cili un visu parejo jo iepatiksies jauda . Kopsavilkuma vari paņemties ja sirds nedod mieru ,bet ja godigi tad neredzu isti jēgu. 1 Sasha. reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
TruseiC 1 272 Report post Posted April 12 On 11/04/2018 at 22:09, Liight said: Viss atkarīgs no setup. Nav jēga spēlēties ar ruļiem un atsperem ja ar stocku brauc. Nav jēga postot foeumā, ja nedaproti par ko runā 2 DEIVILO un Maksimalists reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
daniel2jz97 0 Report post Posted April 13 Nu man ir 21mm Weber karburators (it ka viens no labakajiem karburatoriem kadus razoja).. Share this post Link to post Share on other sites