VuskansDavis 3 459 Report post Posted February 7, 2018 2018.gada 31.janvāris Sagāju bišku sviestā un nopirku atkal trimmeri Tik cik šoreiz ne no nulles būs būvēšana, kam pacietības man ir par īsu. Beidzot kkāda jēdzīga dzimšanas dienas dāvana pašam sev. Volvo low edišan v2 un citam auto būs bišk jāpagaida. Visiem labi zināms rolleris, esošo setupu var sameklēt, kkas paliks, kkas būs cits, bet nu iet diezgan karsti. Jo dziļāk rok, jo jautrāk Turnam un bēdīgāk man paliek Plāns - līdz pavasarim dabūt braucošu un tad nomest garāžā Lietas, kuras iepirku jau dažas stundas pirms savākšanas Pirmā bilde iekš busa un jaunajās pagaidu mājās. kkādi čāļi jau spiegoja, kas tad te būs 2018.gada 5.februāris iepirku gultņus un saļņikus, un gultņu līmi. Jā, šito aparātu pārjauks Turns, tāpēc ticu, ka būs labi. Man tik jākasa kopā piķis, jāpērk detaļas un jāved Turnam. 2018 sākuma SETUPS Metrakit Pro Race 2 Cilis (uzlabots) un Metrakit Pro Race 2 truba Kundo PVL digitālā aizdedze ar NGK silikona pīpīti un NGK BR9EG svece S6 R/T replica kloķene ar MHR 85mm klani un līdz ar to R/T 5mm speiseris ar garākām špiļkām un kā arī SKF C4 gultņi ar piaggio oem saļņikiem S6 R/T transmisija (variators, siksna, šķīvji, sajūgs, wingbels) S6 R/T kolektors ar S6 Viton vārstu Polini CP 24mm karburators Polini Evo gaisa filtrs Malossi RS24 amītis Armētās bremžu šļaukas Bosch elektrosūknis (ilgi domāju par meh/elektro, bet tā kā nebūs daily, tad elektriskais un miers Visi Motul šķidrumi Koso tacho + temp gauge Ķīnas voltmetrs, lai redzētu, vai aķim vēl pietiek powers Sigma spidometrs Ļaušu Turnam ielikt pāris bildes ar "tehnoloģiskajiem risinājumiem" kas viņu max uzjautrina (piem karteros caurums, gultņi slīdinās kā pa slīdkalniņiem, sacaurumoti saļņiki, šplintes vietā nolauzta skrūve un tā..). 2018 beigu SETUPS Stage6 R/T cilindrs (bišk uzlabots) Stage6 R/T izpūtējs Malossi MHR kloķvārpsta ar SKF C4 gultņiem un SKF saļņikiem Malossi Selettra digitālā aizdedze ar jaunā tipa CDI NGK silikona pipīte Denso IW31 irīdija svece Stage6 R/T transmisija Polini CP24 karburators Polini Evolution gaisa filtrs Polini īsais kolektors Stage6 Viton vārsts ar Polini 0,35mm karbona lapiņām Polini mehāniskais ūdenssūknis Liels radiators Armētās bremžu šļaukas Stage6 SSP 280mm peldošais bremžu disks Stage6 R/T 4 virzuļu bremžu suports ar pārēju un custom spaceriem Koso tahometrs ar temperatūras rādītāju Koso PowerTest spidometrs Ķīnas voltmetrs gan jau vēl kkas 2019 SETUPS Stage6 R/T katls (vīlēts un klemmēts) Malossi MHR kloķvārpsta ar NTN C4 gultņiem un Polini teflona saļņikiem Malossi Selettra digitālā aizdedze ar jaunā tipa CDI NGK silikona pipīte Stage6 R/T transmisija ar MK2 sajūgu un CNC wingu Stage6 R/T ieplūdes kolektorsStage6 R/T Reed Valve Viton vārstsDellorto PHBH28 Malossi E15 gaisa filtrs Polini mehāniskais ūdenssūknis Liels radiators Armētās bremžu šļaukas Stage6 SSP 280mm peldošais bremžu disks Stage6 R/T 4 virzuļu bremžu suports ar pārēju un custom spaceriem Koso tahometrs ar temperatūras rādītāju Koso PowerTest spidometrs Ķīnas voltmetrs 1 33 Kudulis., ???, Vaivads un 31 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Faint 300 Report post Posted February 7, 2018 Yass vecie buki atkal studijaa. Buus labs. Veiksmi 4 Sasha., TruseiC, turn100 un 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
VuskansDavis 3 459 Report post Posted February 7, 2018 a ko, mazajiem jāparāda, kā jābūvē bišku ejoši trimmeri 6 Faint, Roberts Berkolds, Sasha. un 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EdijsM 306 Report post Posted February 7, 2018 Beidzot ir , jau divas dienas gaidījaam , lai tev veicas ! 3 TruseiC, turn100 un Phoenyyx reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
turn100 1 002 Report post Posted February 7, 2018 Sveiciens, nu ja jau man dots lielais gods skrūvēt šo rolleri tad jau let's make SR great again! Atveda mopēdu un pirmais ko darīju bija izcelt motoru un likt uz galda pusstunda un sirds uz galda, var sākt jaukt ārā, vispār brīnos, jo vairāk izārda jo vairāk palieku šokēts par "tehnoloģiskajiem risinājumiem", bet par to citā postā pastāstīšu Tātad jaucot pa ceļam pētiju visu ko redzēju, mitrs blīvslēgs priekš manis neizklausījas labi Nice, kāds profesiONĀLI ielika blīvslēgu! Skatijos ka vispār visa "aizdedzes telpa" ir eļļaina, mitra Tālāk jau motors tika sadalīts uz pusēm, un tikai tad atklājās kāpēc viss mitrs eļļā Tieši tā, jaunieši, šīs ir caurums, tātad vīlējot flowu nav ko lūrēt apkārt, vai arī no otras puses "jāuzaudzē gaļu" ja gribi savu "trako flowu 200hp" Nolemts bija metināt uzreiz to visu pasākumu, bet priekš tā vajadzēja esošo "pļūtienu" novākt kas tur bija jau no otras puses Laikam pārāk porains pļūtiens tur bija, nācās normāli pafrēzēt Nu un rekur jau metinājuma rezultāts Tātad pagaidām tā... Es atkal savā kārtā šobrīd gaidīšu daļas no Dāvja, tad jau ies kopā tīrīšana un likšana kopā paliec ķūnēts 27 Indzis, AK-48, EdijsM un 24 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EdijsM 306 Report post Posted February 7, 2018 Ideāli turņik, vismaz motors nonācis labās rokās , un jūtu , ka ar laiku te būs viss perfekti! Malači! 3 1 turn100, Sasha., n1kon un 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
indiffs 304 Report post Posted February 7, 2018 Beidzot kāds atdzīvinās, dvj lai lido. 1 n1kon reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Tomijs 17 Report post Posted February 8, 2018 Cepuri nost! 1 turn100 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Nilskovalenko 662 Report post Posted February 8, 2018 Visu cieņu, veiksmi Sent from my iPhone using Tapatalk 2 turn100 un n1kon reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
n1kon 908 Report post Posted February 9, 2018 neko sev,respect Vuškānam un Turnam Veiksmi,gribu redzēt šo aparātu openā 2 Morfy un turn100 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
VuskansDavis 3 459 Report post Posted February 9, 2018 ahahahaha, ne nu lab, es nezinu kur es būšu vai nebūšu, bet jāsaliek ir 1 turn100 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Drivemf12 40 Report post Posted February 9, 2018 (edited) Jaaa ir jābūt profesionālam lai dabūtu caurumus karterī.. Veiksmi! Edited February 9, 2018 by Drivemf12 Share this post Link to post Share on other sites
VuskansDavis 3 459 Report post Posted February 9, 2018 piaggio blokam nekas īpašs tas nav, cik esmu jau sapratis, bet nu varēja ko citu izmatot, lai tos caurumus aiztaisītu Gaidiet, kad Turns ieliks apdeitu, un piedāvājiet man daļas ko meklēju 1 turn100 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
turn100 1 002 Report post Posted February 9, 2018 3 hours ago, VuskansDavis said: piaggio blokam nekas īpašs tas nav, cik esmu jau sapratis, bet nu varēja ko citu izmatot, lai tos caurumus aiztaisītu Gaidiet, kad Turns ieliks apdeitu, un piedāvājiet man daļas ko meklēju Ir gan variants kā epoksīdes, bet motoram ir silsšanas/atdziesšanas cikls, pie kura cik man liekas tās epoksīdes saraujās/izplešās savādāk(ja vispār spēj to darīt) Metinot gan taja vietā problēmas tādas bija kad vieta neļāva smuku šuvi taisīt, kā arī tas ka metinot viedojās melnas putas (domāju ka saistīts ar to ka tajā vietā vienmēr ir benzīns un eļļa, alumīnijs kā jau diez gan porains metāls sasūc daļu no tiem) Update laikam jau būs kad karteri būs vienā gabalā kopā ar cilindru, agrāk laikam nav vērts, priekš tā man vajag blīves cilindram 4 EdijsM, Innitaa.l, joozix un 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Phoenyyx 23 Report post Posted February 11, 2018 Tas nekas ka Tu sagāji sviestā un nopirki trimmeri , citam prieks par to . +1 Follow 1 Exoduss reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Marcello 677 Report post Posted February 18, 2018 On 2018.02.9. at 22:59, turn100 said: Ir gan variants kā epoksīdes, bet motoram ir silsšanas/atdziesšanas cikls, pie kura cik man liekas tās epoksīdes saraujās/izplešās savādāk(ja vispār spēj to darīt) Metinot gan taja vietā problēmas tādas bija kad vieta neļāva smuku šuvi taisīt, kā arī tas ka metinot viedojās melnas putas (domāju ka saistīts ar to ka tajā vietā vienmēr ir benzīns un eļļa, alumīnijs kā jau diez gan porains metāls sasūc daļu no tiem) Update laikam jau būs kad karteri būs vienā gabalā kopā ar cilindru, agrāk laikam nav vērts, priekš tā man vajag blīves cilindram Alumīnijs nav porains materiāls, karteri ir poraini jo tas ir alumīnija sakausējums, bet nu ja būtu kāds labs metinātājs metinājis būtu smuka šuve. P.S: Dāvi,kapēc tu pats neņemies gar to rolleri? Share this post Link to post Share on other sites
zogs 667 Report post Posted February 19, 2018 ieteiktu atrast citus normālus karterus, būs vienkāršāk un drošāk. Šādā vietā metinājumu vaidzētu pārbaudīt, sanistalā ir nopērkams speciāls krāsas baloniņš, krāsa ieiet visur, pēc 10min pat pašās mazākajās spraugās, maksā 22e. Un vai tas mazais karterīts nav savērpies, vai tika metināts kopā ar lielo pusi un saskrūvēts ar visām skrūvēm? Alumīnijs ir labs siltumvadītājs, un pie attiecīgām temperatūrām tam patīk savērpties. Ieteiktu to visu pārbaudīt. 4 TruseiC, Nilskovalenko, Vaivads un 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
VuskansDavis 3 459 Report post Posted February 19, 2018 12 hours ago, Marcello said: P.S: Dāvi,kapēc tu pats neņemies gar to rolleri? Nav pieredzes ar piaggio un tādiem setupiem. Itkā nekā sarežģīta, bet ir lietas, ko es nemaz nebūtu pamanījis. 1 hour ago, zogs said: ieteiktu atrast citus normālus karterus, būs vienkāršāk un drošāk. Šādā vietā metinājumu vaidzētu pārbaudīt, sanistalā ir nopērkams speciāls krāsas baloniņš, krāsa ieiet visur, pēc 10min pat pašās mazākajās spraugās, maksā 22e. Un vai tas mazais karterīts nav savērpies, vai tika metināts kopā ar lielo pusi un saskrūvēts ar visām skrūvēm? Alumīnijs ir labs siltumvadītājs, un pie attiecīgām temperatūrām tam patīk savērpties. Ieteiktu to visu pārbaudīt. hmm, paldies par info 2 kasiqq un thecloney reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
turn100 1 002 Report post Posted February 19, 2018 On 2/18/2018 at 22:00, Marcello said: Alumīnijs nav porains materiāls, karteri ir poraini jo tas ir alumīnija sakausējums, bet nu ja būtu kāds labs metinātājs metinājis būtu smuka šuve. P.S: Dāvi,kapēc tu pats neņemies gar to rolleri? Nu doma ir saprasta ka karteris ir porains, šuve nav sakistākā, bet ir labi no abām pusēm sakausēts 12 hours ago, zogs said: ieteiktu atrast citus normālus karterus, būs vienkāršāk un drošāk. Šādā vietā metinājumu vaidzētu pārbaudīt, sanistalā ir nopērkams speciāls krāsas baloniņš, krāsa ieiet visur, pēc 10min pat pašās mazākajās spraugās, maksā 22e. Un vai tas mazais karterīts nav savērpies, vai tika metināts kopā ar lielo pusi un saskrūvēts ar visām skrūvēm? Alumīnijs ir labs siltumvadītājs, un pie attiecīgām temperatūrām tam patīk savērpties. Ieteiktu to visu pārbaudīt. savērpies nav gan, netika tik ilgi karsēts, jau salikts kopā, viss ir skaisti, griežās un viss ok, izskatās droši, man jau liekas ka dzīvos 1 Andis Polis reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
VuskansDavis 3 459 Report post Posted February 28, 2018 Tātad, beidzot pasūtīts jau sen atliktais detaļu grozs. Kamēr vilcinājos, kkas nav šopa pazuda, tāpēc būs bišku jāuzgaida. Jau nevaru sagaidīt, kad atnāks 9 kasiqq, aigarix, turn100 un 6 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
VuskansDavis 3 459 Report post Posted March 8, 2018 tā, jāsāk ar senākām lietām, 23.februārī tiku pie blīvēm cilindram, šoreiz pielasījām no polini: un šodien mega labs dīls, es reāli necerēju, ka tikšu pie overīša, bet viņš pats mani atrada.. un nu pats saldākais un labākais, vēl karsts no kurjeriem utt, etc, viss vēl nav atnācis, bet lielākā daļa ir.. kas tad iekš tā maisiņa? hmmmmmmm Tā: Stage6 R/T wingbels, Stage6 CNC ieplūdes kolektors, Polini Evolution gaisa filtrs, Malossi team adatgultnis, Malossi type C sprostiņi, un pats saldākais - Stage6 R/T CVT Oversize Kit Esmu laimīgs kā mazs bērns, bet jāsagaida vēl viena svarīga daļa un tad jau būs palikuši sīkumiņi vairs.. Kaut kā tā 12 TruseiC, _verners, Phoenyyx un 9 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
EdijsM 306 Report post Posted March 8, 2018 Tu but labs puika! Ļoti naiss mantiņas , lai tev veicas Share this post Link to post Share on other sites
DavidnK 447 Report post Posted March 8, 2018 Beidzot tas aprārs ies kā viņam jau vajadzēja iet pirms 2 gadiem Veiksmi turnam saregulēt to zvēru 3 turn100, karlēnc un MartinzLV reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
turn100 1 002 Report post Posted March 8, 2018 (edited) nevis pats atrada bet cilveku kurs piedavaja vadiju pie tevis 13 minutes ago, DavidnK said: Beidzot tas aprārs ies kā viņam jau vajadzēja iet pirms 2 gadiem Veiksmi turnam saregulēt to zvēru paldies, tev ari Edited March 8, 2018 by turn100 Share this post Link to post Share on other sites
Phoenyyx 23 Report post Posted March 8, 2018 Turņik saregulē lai no mazas gāzes padošanas aizrauj no vidzems uz latgal , ja . Good luck man 1 3 Kristers Ūdris, _verners, MrElvis4 un 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites