skaluN 18 Report post Posted October 5, 2017 čau, nāku pie jums ar palīgā saucienu. Lieta tāda, ka stalkeram priekšā nestrādā dakša, un man nav ne mazākās nojausmas ko var darīt lietas labā. Vai ir kādi ieteikumi ? Varbūt kādam iepriekš arī ir bijis stalkers ar tādu pašu problēmu un to bijāt atrisinājuši ? tiešām vajag palīdzību, jo šitā braucot uz acīm noraušu. 2 1 Ingmārs Kļava, SPOKSzip un ToFiks reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Watch Me 255 Report post Posted October 5, 2017 Iedod lāpstu varbūt sāks strādāt . Bet jā nopietni , kas tev viņai tur ir ? Precīzāk . Share this post Link to post Share on other sites
skaluN 18 Report post Posted October 6, 2017 15 hours ago, Watch Me said: Iedod lāpstu varbūt sāks strādāt . Bet jā nopietni , kas tev viņai tur ir ? Precīzāk . Godīg' sakot, viņa vienkārši nestaigā, pilnībā neamortizē ( ir tāds vārds ? ) . Tā kā būtu iestrēgusi or smth, es vienīgi nezinu ko darīt. 1 1 SPOKSzip un Ingmārs Kļava reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
MM 125 Report post Posted October 7, 2017 Jauc ārā , nomaini Saļņikus , eļu , un tad jau skaties Share this post Link to post Share on other sites
SPOKSzip 331 Report post Posted October 10, 2017 Pamegini kaut ka wd iešpricēt. Man tā bija, bet nācās mainīt uz citu. 1 skaluN reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
skaluN 18 Report post Posted October 11, 2017 On 10/7/2017 at 13:30, MM said: Jauc ārā , nomaini Saļņikus , eļu , un tad jau skaties vieglāk un lētāk jaunu dakšu nopirkt nav? 1 1 Ingmārs Kļava un SPOKSzip reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
zogs 667 Report post Posted October 17, 2017 Maini dakšu vai jauc vaļa, meklē problēmu, bojātos mezglus maini pret jauniem. Share this post Link to post Share on other sites
skaluN 18 Report post Posted October 18, 2017 Cieeet. 1 1 SPOKSzip un Ingmārs Kļava reacted to this Share this post Link to post Share on other sites