Tomss 213 Report post Posted August 29, 2016 Čau visiem rolleristiem. Īsa pamācība numura turētāja uztaisīšanai. Lai nesanāktu, kas šāds: Konkrētais piemērs aprilias 3.gena. vajadzīgais: -metāla plāksni (es viņu pirku būvniecības veikalā) -gumiju -kaut ko no kā uztaisīt stiprinājumu, kas nu kuram atbilstoš atradīsies garāžā. (Es izmantoju puķu poda turētāju) -divas skrūves, 3 kniedes. -urbi un urbīšus. -fleksi. 1) Tātad, kas nu kuram atradīsies garāžā uztaisām šādu stiprinājumu. Un skrūvspīlēs izlocām katram individuāli pēc saviem garumiem, lai tur netraucētu filtra kaste, vai riepa vai velkas cits. Un galā izurbjam caurumus amortizatora skrūves diametra lielumā. Es urbu 10mm. 2)uz metāla plāksnes apvelkam numura formu un ar fleksi to izgriežam. Plāksni ir ietecams likt tāpēc, lai numurs nelocītos. 3)numura atzīmējam caurumus un izurbjam tos. Es urbu 4mm 4)šajā plāksnē izurbjam caurumus priekš skrūvēm. Es urbu 6mm. 5)stiprinājumā izurbjam tāda paša lieluma caurumus. 6)saskrūvējam tos kopā. Šeit labāk ir izmantot skrūves, jo kniedes visu laiku no vibrācijas un latvijas ceļiem plīsīs kopā. Tad visu šo pieskrūvējiet apakšā pie amortizatora. 7)no gumijas izgriežam gabalu numura lielumā, atzīmējat caurumus un izurbjat tādus pašus kā numuram. Izgriežat caurumus gumija tur, kur ir tās skrūves, lai skrūvju galviņas nespiežas uz āru. Vis būs vienā līmenī. Gumiju ir ieteicams likt, lai numurs ar laiku nesāktu plaisāt no vibrācijas un bedrēm. 8)tad pieliekam numurzīmi un ar kniedēm piekniedējam to. Leņķi un augstumu varat izvēlēties paši. Tieši pēc šādas pašas pamācības. 18 Nightmare, aprilissr50r, Jan4uxsz un 15 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
aprilissr50r 182 Report post Posted August 30, 2016 (edited) o, paldies bet kur var tadu gumiju nopirkt? Edited August 30, 2016 by aprilissr50r Share this post Link to post Share on other sites
Tomss 213 Report post Posted August 30, 2016 Es nezinu paskaties kādā saimniecības veikalā varbūt kaut kas līdzīgs ir. Man viņa vienkārši bija garāžā. Share this post Link to post Share on other sites
Ceyion 56 Report post Posted September 1, 2016 On 30.8.2016. at 14:59, aprilissr50r said: o, paldies bet kur var tadu gumiju nopirkt? Veca riteņa vai mopēda kameru paņem un būs. Share this post Link to post Share on other sites
Eģiks 51 Report post Posted September 2, 2016 Es gribu uzlikt numur zimi pie variatiora vaka bet man ir problema ar pagriezieniem! Ko darit? Share this post Link to post Share on other sites
Moto_ogre 136 Report post Posted September 2, 2016 Tu to slēpi domā pavisam nemt nost? Jo cik zinu viņa nāk ar visu lampu kopā. Share this post Link to post Share on other sites
Eģiks 51 Report post Posted September 2, 2016 Ja es noņemšu to slēpi tad nāks arī līdzi pagriezieni! a ko darit?? Sent from my SM-A310F using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Moto_ogre 136 Report post Posted September 2, 2016 Var kautkā akurāti,līdz ar lampas apakšu,nogriezt lieko plastmasu un smuki ar pagriezieniem atstāt! 1 Eģiks reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Eģiks 51 Report post Posted September 2, 2016 Paldies par padomu! Centīšos! Sent from my SM-A310F using Tapatalk 1 Moto_ogre reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Moto_ogre 136 Report post Posted September 2, 2016 Takā nekas krimināls tas nav! Veiksmi! Share this post Link to post Share on other sites
Jan4uxsz 32 Report post Posted September 4, 2016 Nice, bet vai šādi uzlikts numurs netraucē kickstarterim (kurbulim) ? Share this post Link to post Share on other sites
Sandijs* 124 Report post Posted September 4, 2016 2 hours ago, Jan4uxsz said: Nice, bet vai šādi uzlikts numurs netraucē kickstarterim (kurbulim) ? Nē! Share this post Link to post Share on other sites