Juris Jansons 8 Report post Posted December 17, 2014 Labdien! Ir doma sākt ko līdzīgu scooter-power.lv tikai Spānijā! Bet nezinu īsti ko vajag, kā piesaistīt jauniešu uzmanību, un cik ilgi aizņēma laika lai tikt pie tik liela daudzuma dalībnieku cik šobrīd ir Latvijā? Vel būtu jauki ja kāds Spānijā esoš skūterists kas atrodas starp Marbella un Estepona apgabalā un vēlas palīdzēt, NOTEIKTI ATALGOŠU PAR PALĪDZĪBU! Share this post Link to post Share on other sites
Cletus Jr. 467 Report post Posted December 17, 2014 Labdien! Ir doma sākt ko līdzīgu scooter-power.lv tikai Spānijā! Bet nezinu īsti ko vajag, kā piesaistīt jauniešu uzmanību, un cik ilgi aizņēma laika lai tikt pie tik liela daudzuma dalībnieku cik šobrīd ir Latvijā? Vel būtu jauki ja kāds Spānijā esoš skūterists kas atrodas starp Marbella un Estepona apgabalā un vēlas palīdzēt, NOTEIKTI ATALGOŠU PAR PALĪDZĪBU! Šaubos vai kāds ir Spānijā , bet ideja nav slikta . Share this post Link to post Share on other sites
Lācītis 889 Report post Posted December 17, 2014 Šādu portālu es domāju ka tu spānijā vari izveidot tikai priekš vietējiem,latviešus tu tur tik tiešām neatradīsi. Izklausās pēc labas idejas,esmu pārliecināts,ka vari kautko runāt ar proxu,iespējams sanāks laba abu portālu popularizēšana?Ārzejmu cilvēku piesaistīšana Internacionālajā sadaļā u.t.t. 2 ruukjiitis un turn100 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Juris Jansons 8 Report post Posted December 18, 2014 Laba doma! Istenībā te Latviešu un Krievu ir diezgan daudz! Vienīgais ir tas ka man nesanāk piesaistīt uzmanību! Share this post Link to post Share on other sites
kombains 921 Report post Posted December 31, 2014 Spanija tas tiesam butu vieglak neka lv . Jo ka jau Spanija tur daudz rolleristu. Uztaisi forumu sataisi flayerus un izdod rolleristiem . . reklame kautka un tada gara 1 Lācītis reacted to this Share this post Link to post Share on other sites