Norakstitais 1 399 Report post Posted June 18, 2018 Toļiks Share this post Link to post Share on other sites
ezzis 2 314 Report post Posted June 22, 2018 On 2018.06.18. at 17:16, Ricss said: Kāds regulē karburātoru un transmisiju Saldus/Kuldīgas pusē? Jā,es...augustā! Izbraukšana pie klienta 20€, darbs 25-30€, rullīši un atsperes tavējās..... Share this post Link to post Share on other sites
Silinsh 931 Report post Posted June 24, 2018 Aiz garlaicības tika uztaisīts mega kūl reising haiend pūtēj ar šito iet+ 300km/h 4 1 Weedinsh, R1200, kasiqq un 2 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
kasiqq 295 Report post Posted June 25, 2018 On 6/24/2018 at 10:46 AM, Silinsh said: Aiz garlaicības tika uztaisīts mega kūl reising haiend pūtēj ar šito iet+ 300km/h yasuni type R a557? vari uztaisit man? Share this post Link to post Share on other sites
Evil runners 2 Report post Posted July 13, 2018 eu vechi, kur var pāršūt beņķa apvalku, un pa kādu naudu tas iet? Share this post Link to post Share on other sites
VuskansDavis 3 459 Report post Posted July 18, 2018 Ko te tāds klusums? Share this post Link to post Share on other sites
Moto-Studija 2 522 Report post Posted July 18, 2018 Kur kas kā var Scooter-power.lv reklamēt moto servisu? Motostudija ir back in the town baby. 1 1 Emka un Nilskovalenko reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Exotic 5 Report post Posted July 18, 2018 3 minutes ago, Moto-Studija said: Kur kas kā var Scooter-power.lv reklamēt moto servisu? Motostudija ir back in the town baby. es jau domaju ka nesagaidisim atdzimsanu 1 kasiqq reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Moto-Studija 2 522 Report post Posted July 18, 2018 1 minute ago, Exotic said: es jau domaju ka nesagaidisim atdzimsanu Atpakaļ uz kādu laiku no dk, top ļoti cool projekti, atvērām servi, tad kpc nepaskrūvēt kādu labu dampi no foruma. 2 Silinsh un Emka reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
VuskansDavis 3 459 Report post Posted July 18, 2018 Raksti proxam Share this post Link to post Share on other sites
Silinsh 931 Report post Posted July 19, 2018 On 2018.07.18. at 11:36, VuskansDavis said: Ko te tāds klusums? Jo visi kātus atstiepuši un palikuši tikai 13gadnieki. 4 kasiqq, Pagalmss, Rodrigoz un 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
VuskansDavis 3 459 Report post Posted July 19, 2018 Tā izskatās 1 kasiqq reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
xero 5 750 Report post Posted July 19, 2018 rolleru community ir nenormāli izmiris. sīkie vairs neko nerubī no rolleriem un arī necenšas neko apgūt, tik braukā ar saviem stokiem, drkām un pirksti gaisā. nav vairs nekādu interesantu projektu. forums iet dirsā. skumji, bet tā ir 3 5 Pagalmss, Silinsh, Chuchel1 un 5 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
VuskansDavis 3 459 Report post Posted July 20, 2018 Njā, skumji Share this post Link to post Share on other sites
xero 5 750 Report post Posted July 21, 2018 kas šodien uz nightride? cilvēki būs Share this post Link to post Share on other sites
Watch Me 255 Report post Posted July 22, 2018 Cilvēks no Saldus kas man Dokumentus piedāvāja. Uzraksti man velreiz 27861222 . Pazuda sarakste. Share this post Link to post Share on other sites
Ricss 24 Report post Posted July 22, 2018 On 2018.07.20. at 01:31, xero said: rolleru community ir nenormāli izmiris. sīkie vairs neko nerubī no rolleriem un arī necenšas neko apgūt, tik braukā ar saviem stokiem, drkām un pirksti gaisā. nav vairs nekādu interesantu projektu. forums iet dirsā. skumji, bet tā ir Nu taisa projektus, tikai visi netaisa topikus, es ar nelieku topikaa ko daru, Nav jau jeegas, lai palieliitos?... Nu okey mirst jau leenam tie skuuteristi(miikstinaajuma ziimes neiet :D) 1 1 Moto_ogre un kasiqq reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
xero 5 750 Report post Posted July 22, 2018 kopš kura laika topiks ir palielīšanās? topiks ir citiem interesanti palasīt, smelties iedvesmu, idejas, utt. kāda tad jēga no foruma? tikai iepļūtīt jautājumu topikā, kad kaut kas neiet, vai "kādu dīzi man likt"? 2 Nilskovalenko un Moto_ogre reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Silinsh 931 Report post Posted July 23, 2018 9 hours ago, xero said: kopš kura laika topiks ir palielīšanās? topiks ir citiem interesanti palasīt, smelties iedvesmu, idejas, utt. kāda tad jēga no foruma? tikai iepļūtīt jautājumu topikā, kad kaut kas neiet, vai "kādu dīzi man likt"? It kā jau normāli Bet tāpat huiņa Share this post Link to post Share on other sites
VuskansDavis 3 459 Report post Posted July 23, 2018 Nu ja topika apdeits ir pagriezienu stikliņu nomainīšana, tad jā - huiņa, bet citādi interesanti palasīt. Mans topix afi drīz tiks apdeitots ar interesantām vēstīm, bet nu jā. Tā kā man ir pajaudīgs rolleris, tad esmu jau entās reizes pārlasījis pajaudīgos topixus un tāpat vēl jautāju pm, lai saprastu no kā jēga ir un no kā nav.. Jo vairāk būs rolleru topixi, jo interesantāks forums. Un kā jau xero teica - nav jēgas no foruma ja jau 1000000x taisa topiku ar jautājumu, kādi dīzi likt. Un vēl, tirgus arī tāds nekāds, piaggio sadaļā daži katri meklē jau pusgadu h2 karterus, es karterus sev atradu 1dienas laikā Share this post Link to post Share on other sites
Drivemf12 40 Report post Posted July 23, 2018 (edited) Viss kaitinošākais ir tas, ka neviens neko neskatās ko citi liek. Piemēram perk pardod sadaļās visi raksta ka perk to un to, bet neskatas ko citi pārdod! un tie jautājumu topiki ir tieši tadi paši 100 reizi prasa vienu jautājumu un nevar paskatities vai kāds kaut ko tadu jau nav jautājis! Edited July 23, 2018 by Drivemf12 Share this post Link to post Share on other sites
Ricss 24 Report post Posted July 26, 2018 On 2018.07.23. at 10:07, VuskansDavis said: Nu ja topika apdeits ir pagriezienu stikliņu nomainīšana, tad jā - huiņa, bet citādi interesanti palasīt. Mans topix afi drīz tiks apdeitots ar interesantām vēstīm, bet nu jā. Tā kā man ir pajaudīgs rolleris, tad esmu jau entās reizes pārlasījis pajaudīgos topixus un tāpat vēl jautāju pm, lai saprastu no kā jēga ir un no kā nav.. Jo vairāk būs rolleru topixi, jo interesantāks forums. Un kā jau xero teica - nav jēgas no foruma ja jau 1000000x taisa topiku ar jautājumu, kādi dīzi likt. Un vēl, tirgus arī tāds nekāds, piaggio sadaļā daži katri meklē jau pusgadu h2 karterus, es karterus sev atradu 1dienas laikā Es karterus normaalus mekleeju 3 meenesus, bet neko neatradu, nav taa aktivitaate vairaak Share this post Link to post Share on other sites
VuskansDavis 3 459 Report post Posted July 26, 2018 Es meklēju pavasarī. Un atradu. Nav nozīmes aktivitātei. Vajag jautāt visiem pēc kārtas, varbūt, kāds zina, kam un ja ir, tad notiekti ka pa kkādām summām ir gatavi šķirties no viņiem. Share this post Link to post Share on other sites
kasiqq 295 Report post Posted July 29, 2018 Kas meklē tas atrod. Share this post Link to post Share on other sites
VuskansDavis 3 459 Report post Posted July 29, 2018 Tieši tā Share this post Link to post Share on other sites