kreekers 302 Report post Posted February 9 14 hours ago, Liight said: eeeeeeeeeeee, šitais taču mans ex mopeds čista, tagad ieskatījos, ir ir tavējais 1:11 apskatāms tavs zips, toreiz ar drku, yasuni r utt 1 Liight reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Liight 117 Report post Posted February 9 8 hours ago, kreekers said: čista, tagad ieskatījos, ir ir tavējais 1:11 apskatāms tavs zips, toreiz ar drku, yasuni r utt [censored] tik incigi vienmer tavu kontentu redzet yt. Man reali pasam vajag atgriezties youtube spēlē. You know what? Fuck it! Dod man nedēļu and i am back 2 adijansdavis_ and Bruncistuncis reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
nrgvod 3 Report post Posted February 11 [censored] ta bus javda Share this post Link to post Share on other sites
adijansdavis_ 38 Report post Posted February 14 On 2/9/2023 at 1:01 AM, Liight said: eeeeeeeeeeee, šitais taču mans ex mopeds. Man pagraba joprojam stav cimdu bagznieks tada pasa kirsu sarkana krasa, tev mosh interese nopirkt? Bija vēl mans RHQ iekšā? krāsa vrb interesēs uz priekšdienām, jo doma pirkt sp1 plastikas, kad panēmu, viss bija full [censored] stock jaudā On 2/9/2023 at 11:44 PM, Liight said: [censored] tik incigi vienmer tavu kontentu redzet yt. Man reali pasam vajag atgriezties youtube spēlē. You know what? Fuck it! Dod man nedēļu and i am back ju, krekera un markusa summer content hitto diferent :DD Share this post Link to post Share on other sites
adijansdavis_ 38 Report post Posted February 20 Hey Hey Hey! Tātad, neliels update. Kādu pus-otru nedēļu atpakaļ pa brīvdienām aizgāju salikt kopā motoru. Visu smuki ieeļļoju, izmērīju squish utt. (squish sanāca 0.68). Tālāk tika iecelts motors un liekot virsū rotoru sapratu ka nav uzgrieznis kādu vajag, jo MVT aizdedzēm iet dīvains garš uzgrieznis! Paldies @Raivis Ye par homemade uzgriezni un citiem darbiem, devāmies pie manis ar cerību ka būs pirmais starts.. tā arī nekā! Nošpļāvāmies jo bijām nosaluši un zipu atstājām neaiztiktu uz nedēļu. Tad šajā sestdienā kopā ar Raivi domājām beidzot piešķilsim un izdarīsim pārējos sīkumus. Kamēr Raivis lodēja vadus utt. es pa to laiku čakarējos un taisīju trosi, bet beigās to sataisīja Raivis, jo man bij slinkums kaut ko darīt!! Viss bij salikts un domājām piešķilsim beidzot! Kurbulējam un nekas [censored] nenotiek. Izdomājām iztīrīt karbi, kamēr to likām atpakaļ, Raivis pamanīja ka vakumnikam šļaukas stāvēja otrādāk, kas sanāk ka benzīna šļauka bija gaisa vietā... Viņu maksimāli aizlēja un vairs necentāmies un Raivis devās uz mājām. Šodien baigi nedomādams braucot uz mājām domāju aiziešu paprovēšu pielaist, vrb sanāks. Un kas notika? Zips pieleca! Čakarējos kādas 15min lai uzlikt rotoru pareizi utt, ieliet zupu un tad jau kurbulēju, tad pēc katra spēriena tas aizķēra vairāk un vairāk! (kurbulēju kādas 5min) Beigās iedevu ručķa un irrr!! Protams nekas nav regulēts utt. Un ja labi ieskatās, var redzēt cik stipri bija aizliets, jo viss tecēja ārā no trubas! Kā arī šodien no retail pasūtīju CNC dzesesšķīvi un mazās hard atsperītes, jo startē ļoti agri. Kas ir palicis izdarīt līdz sezonai? Uzlikt trubu lai nelaiž Noregulēt karbi Noregulēt transmisiju Tas arī viss pagaidām! Kā jau latgalē visi ceļi ir sniegā tāpēc nav kur steigties. Pirmā starta saīsinātais video apakšā! Tad jau līdz nākamajam update. 1 3 Robch21, nrgvod, raaalfss and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
r o b e r t s b 92 Report post Posted February 21 enenen 1 1 adijansdavis_ and Raivis Ye reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
adijansdavis_ 38 Report post Posted March 8 Hey. Little update. Tbh reāli nezinu kā šo topicu sākt jo nav baigi par ko stāstit bet ir [censored] garlaicīgi! Tātad, pēc zipa 1st starta sapratu ka tomēr kaut kas nav, kas bija atsperītes sajūga. Ilgi nedomādas uzrakstīju retailam, bet atsperes vien sūtīt negribējās, tāpēc iekēru arī CNC dzesesšķīvi. Kā arī šeit uz vietas nopirku vakumniku, jo manējais bij beigts un nestrādāja kā vajag. Kādu dienu aiz garlaicības aizgāju kko paskrūvēt un noņēmu trubu ar domu salikt visu safe lai nelaiž. Tur pat uz vietas nedaudz paliecu trubu rokās un [censored] izlīst kādi 200ml zupas, pēc tam aizeju ārā un izlēju vēl kādus 200ml!! Nesen atnāca dzesesšķīvis ar atsperēm, aizeju visu darīt un atsperes neder... Jā, pasūtīju nepareizās, bet par laimi plauktiņā atradu melnās stage6 kuras itkā ir cietākas par tām, kas stāvēja un uzmetu tās virsū. Visu salicis domāju piešķilšu par seniem laikiem, bet nē [censored], variovākam kapi. Noņēmu skatos no iekšas itkā viss safe, domāju vrb kkada veidā [censored] shaftam, bet izrādījās ka hyperu slimība, kas ir beigta buksīte kickstarterim, nu bet kā ir tā jādzīvo, tāpat tas variovāks bija HP1 un šodien no oto pasūtīju HP2. Protams, tas nav labākajā stāvoklī, bet vizuālais pagaidām nav mans mērķis. (tāpat tiks krāsots) Te arī viens video un pāris bildītes. Tad līdz nākamajai reizei! BTW visām dāmām sveicieni svētkos!! 1 2 Raivis Ye, Liight and r o b e r t s b reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Liight 117 Report post Posted March 9 Variovāks bija melns? Es viņu pirms daudziem gadiem pa 15eur no Ričarda pirku xd 1 r o b e r t s b reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
adijansdavis_ 38 Report post Posted March 10 On 3/9/2023 at 2:43 AM, Liight said: Variovāks bija melns? Es viņu pirms daudziem gadiem pa 15eur no Ričarda pirku xd juu, melns ar max slikti izgrieztu caurumu zvana asij :DD 1 r o b e r t s b reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
adijansdavis_ 38 Report post Posted Saturday at 02:11 PM Čau! Tātad atkal update. Izrādās zipam bij beigts karbis un panēmu no raivja patetēt 19 motoforce un bija stīgā tāpēc raivis piedāvāja maiņu! Protams nākotnē redzēs kā ies utt. Visu salicis beidzot sniegs sāka kust domāju nopirkšu anti un aiziešu izgāzēt. Lejot antifreezu pakāpeniski skatos kas tek, kas netek. Ir jaunumi - caurs radziks un brāķēts cilis. Bez garastāvokļa izcēlu motoru, noņēmu cili un momentā pamanīju kas ir par vainu. (bildēs viss būs saprotams) Update ir max īss, jo pārsvarā vairāk rakstīju ar cerību, ka kādam būs kāds roxa/2gena/3gena radziks ko var notirgot (27747492) droši rakstam wpp! Kā arī cilis jau ir aizvests sametināt mazo sīkumu un turpinājums sekos! 1 Robch21 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
adijansdavis_ 38 Report post Posted Tuesday at 07:38 PM Hey, update ir nedaudz ātrāk nekā biju domājis, bet nežēlojos. Šodien atnāca detaļas, kas bija 2gena radziks un stock aizdedzes covers no kura taisīšu custom. Kā arī šodien dabūju atpakaļ cili un protams gāju likt kopā motoru. Visu saeļļoju, squishu pārmērīju vairākas reizes utt. Iecēlu motoru, pārbraudīju dzirksti un šķēlu klāt, pieleca diezgan ok, jo karbis bij tukšs. Rīt pēc skolas ies likt radziku un plastikas, un ja būs ok laiciņš un nekas nekur netecēs, būs jābrauc test draivā un jāskatās, kas pa kam. Pagaidām arī viss, ja būs jaunumi, protams veidošu updeitiņu! Tad jau turās!! (video un pāris bildītes) 1 Raivis Ye reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Raivis Ye 13 Report post Posted 15 hours ago Davis kaa trax papildina topicu Share this post Link to post Share on other sites