xero 6,092 Report post Posted December 5, 2022 ja tev ļoti vajag lētāk, ok. bet hp1 transmisija sūds, lai normāli uzliktu h2, tomēr jātaisa bik gateris, reduktors sūds, bremžu izmērs sūds. ir iemesls, kāpēc cilvēki viņus met ārā Share this post Link to post Share on other sites
rinnallddss 25 Report post Posted December 6, 2022 (edited) On 12/6/2022 at 12:05 AM, xero said: hp1 transmisija sūds, reduktors sūds, bremžu izmērs sūds. ir iemesls, kāpēc cilvēki viņus met ārā nez transmisija stav multivar, delta cluch kit un athena skivju puse aizmugure. Dabuju no drauga reduktoru ar malossi sekundaro zobratu, nez mosk bus labak ka stock Un bremzes man bija labakas neka daļai disku bremzes, gan priekšā gan aizmugure viss bija jauns (supports jauns, troses jaunas, loki jauni, kroc viss tur no 0 salikts) Edited December 7, 2022 by rinnallddss Share this post Link to post Share on other sites
adijansdavis_ 38 Report post Posted December 7, 2022 On 8/10/2022 at 9:25 PM, rinnallddss said: cau Tatad kas noticis pa so ilgo laiku: Cilis tika iebraukāts un transmisija tika noreguleta +/- (starta bedre) Dabūju stāvas regulatoru Lab ,viss zbis, izbaudu siltas dienas, brižiem domaju ka vajag labāku dzesi, jo grādi brīžiem sākt kāpt virs 80. Nu jau nobraukti 800km bez nekadam problemam, un tad vienu dienu ar draugiem izdomajam aizbraukt lidz lidmašīnu vērotavai. Esam tikuši jau diezgan tālu un pēkšņi man no motora iznak skana "bohhh" kroc lab domaju ka aizgāja kāds sprostiņš vai gūltņi. Aizstūma mani līdz tuvākajam benzintankam un tur pat nocēlu galvu, jo instrumenti bija līdzi. Kroc nocelu galvu viss izskatas zbis, cilis ideals - nevienas šīkas, galva ari dzīva, virzuli cauruma nav. Nu lab piekurbulet nevar motors negriežas uz nevienu pusi, skaidrs, jastumjas uz garazu ~20km. Tiku lidz garazai un uzreiz celu nost cili blaa domaju uz racinga endurance pist, bet stipri paardomaju Share this post Link to post Share on other sites
raaalfss 50 Report post Posted December 7, 2022 On 5.12.2022. at 20:07, r o b e r t s b said: vot te hp1 vajadzētu disku utt kāda jēga meklēt vēlvienu trumuļdisku kas ir šāda veida, vest krāsot utt, lētāk tomēr ir tie hp1. ir viss ko vajag Share this post Link to post Share on other sites
rinnallddss 25 Report post Posted March 13 (edited) beidzot esmu sācis taisīt savu lamatu Aizvedu karterus uz aquablast un pasūtiju detaļas Vissu dabūju un nakošajā dienā jau liku kopā motoru Visu saliku un tad bija first start un sapratu ka ir jāmaina izputejs, jo replika skan pec kartupeļa Slinkums kaut ko vairāk raktīt tapec pagaidām viss līdz nakošajam update Edited March 13 by rinnallddss nemaku uzlikt mazakas bildes 2 Robch21 and r o b e r t s b reacted to this Share this post Link to post Share on other sites